Boka utställning
Är du eller Er konstförenening intresserade av att boka en befintlig vandringsutställning eller någon annan så går det bra att kontakta mig med eventuella önskemål per E-mail.

För närvarande finns det möjlighet att boka Den stora gåsmarschen.

Den stora gåsmarschen består för närvarande utav 40 olika grafiska blad med gåsen som huvudmotiv. Samtliga grafiska blad har ett exemplar ramad. Ramen är kvadratisk till ytan något större än bildytans 25x25 cm och passepartout går i samma ton som tryckpapperet. Ramarna är utan glas. Ramlisten är en smal diskret naturfärgad furulist. De grafiska bladens titlar och gässens varierande känslomässig uttryck ger stora kombinationsmöjligheter vid hängning av en utställning. Samtliga grafiska blad har ett exemplar ramad. Ramen är kvadratisk till ytan något större än bildytans 25x25 cm och passepartout går i samma ton som tryckpapperet. Ramlisten är en smal diskret naturfärgad furulist.

Exempel på tidigare utställningar

Utställning i Timrå, 2002

Bilderna nedan är exempel på hur en hängning kan se ut samt några detaljer av de konstverk som var representerade. Klicka på respektive bild för att se en större version.

Grönland - Historia, myt och minne, 2004
Visades på Norden i fokus, Hantverkargatan 32, Stockholm

Bilderna nedan är exempel på hur en hängning kan se ut. Klicka på respektive bild för att se en större version.